Openingstijden

De entree is vrij, koffie en thee staan klaar. Beeldentuin "Keigaaf" is bij aanwezigheid open van 11.00 tot 17.00 uur. Of bel voor een afspraak 035-6939215.

De beeldentuin "Keigaaf" bestaat sinds 2007 en ligt aan de rand van de rustige woonwijk Hilversumse Meent. De eerste zondag in april gaat de tuin open.

 

De tuin is een oase van groen, die grenst aan het natuurgebied rond het Naardermeer. Het is dichtbij de Ankeveense plassen en de buitenplaatsen van 's-Gravenland. Net even buiten Bussum.

 

De beeldentuin is geopend bij aanwezigheid van april tot en met december. Wie gericht op zoek is naar een beeld, voor binnen of buiten of wie tijdens een wandel- of fietsroute in de beeldentuin gewoon even op adem wil komen, is van harte welkom.

 

Expositie

In de beeldentuin "Keigaaf" treft u naast een permanente expositie van mijn eigen werk ook kunstwerken aan van andere kunstenaars. Zij werken allen met verschillend materiaal. Op die manier geeft de tuin letterlijk een goed beeld van de verschillende karakters van sculpturen. De tuin is ook de laatste maanden van het jaar open, dus mocht je op zoek zijn naar een mooi cadeau, kom dan gerust langs.

 

Exposanten 2018

De inspiratie van Anne-Marie Perquin hangt samen met de mens en zijn/haar ontwikkeling. Uitgediept via het thema ‘mannelijke-vrouwelijke-kwaliteiten. Sculpturen krijgen gestalte vanuit haar interesse in Literatuur, Mythologie en Alchemie: in deze filosofie over de geheimen van de metamorfose - de omvorming, die tot opstanding kan leiden - ligt de grote uitdaging. Opdat de sculpturen, verstard in de vormen, nog even beweeglijk blijven als de ideeën.

 

Helmi Schellinger laat zich inspireren door bewegingen, dingen die open en dicht kunnen. Helmi past dit - met een knipoog naar de werkelijkheid - toe in haar Raku gestookte objecten, die daardoor een verfijnde Craquelé-uitstraling krijgen.