Franse werkweken 2019

12 t/m 18 mei 2019 = vol

19 t/m 25 mei 2019 nog 4 plaatsen vrij

1 t/m 7 september 2019 nog 6 plaatsen vrij

 

Komt u per vliegtuig? Neem dan vooraf contact met mij op, dan zorgen wij voor vervoer heen en terug naar het vliegveld Bergerac. Zelf een auto huren op het vliegveld kan natuurlijk ook.

Werkwijze

Tijdens de beeldhouwlessen werken we in Serpentijn, een prachtige steensoort uit Afrika. De steen wordt voor aanvang van de cursus bij “Keigaaf” in Hilversum uitgezocht en door u zelf vervoerd naar Frankrijk. Vraag de folder aan.

 

Gaandeweg de cursus komen vele aspecten van het beeldhouwen aan bod. Naast de diverse technieken van het hakken is er veel aandacht voor gebruik gereedschap. Al werkende komt het beeld op een intuïtieve wijze te voorschijn.

 

Docent

De cursus wordt gegeven door mijzelf. Door de individuele begeleiding is ervaring niet noodzakelijk. Ik geef al jaren workshops in mijn atelier in Hilversum. Naar mijn mening zijn stenen net als mensen: je moet ze met liefde behandelen. Uw  eigen creativiteit naar boven halen is een prachtig proces en dat is wat er in Frankrijk gebeurt.

 

Programma

Vanaf zondagmiddag 16.00 uur bent u van harte welkom in 'La Source'. U kunt de locatie verkennen en kennismaken met de andere deelnemers. Diner om 19.30 uur. De volgende dag - na het uitgebreide ontbijt - zijn de beeldhouwlessen van 9.00 uur tot 13.00 uur. Het driegangendiner is om 13.30 uur.

 

Na het diner is er de mogelijkheid om zelfstandig verder te werken of te genieten van de prachtige omgeving. Vrijdag wordt de cursus afgesloten met een eindpresentatie van de beelden rond 18.30 uur met uitgebreide borrel. Maximaal 10 deelnemers per cursusweek. Het vertrek is zaterdagochtend na het ontbijt.  

 

Kosten

Beeldhouwles, gebruik gereedschap, verblijf  'La Source', inclusief maaltijden (ontbijt en diner) en dranken. € 595,-- per persoon, verblijf in een eigen tweepersoons kamer, gedeelde badkamer. Kosten meekomende partners

€ 295,-- per persoon incl. maaltijden en verblijf op de tweepersoons kamer.