Franse werkweken 2020

10 mei t/m 16 mei > nog 4 plaatsen vrij

17 mei t/m 23 mei > nog 4 plaatsen vrij

30 aug t/m 5 sept > vol

6 sept t/m 12 sept vol


Programma

Vanaf zondagmiddag 16.00 uur bent u van harte welkom in Les pieds dans léau in Blagour in La Chapelle Auzac - www.les-pieds-dans-leau.com. Komt u per vliegtuig? Neemt u dan vooraf contact met mij op.


U kunt deze dag de locatie verkennen en kennismaken met de andere deelnemers. Diner is om 19.30 uur.


De volgende dag - na het uitgebreide ontbijt - zijn de beeldhouwlessen van 9.00 uur tot 13.00 uur en wordt het driegangendiner geserveerd om 13.30 uur.

 

Na het diner is er de mogelijkheid om zelfstandig verder te werken of te genieten van de prachtige omgeving. Vrijdag wordt de cursus afgesloten met een eindpresentatie van de beelden rond 18.30 uur met uitgebreide borrel. Maximaal 10 deelnemers per cursusweek. Het vertrek is zaterdagochtend na het ontbijt.


Werkwijze

Tijdens de beeldhouwlessen werken we in Serpentijn, een prachtige steensoort uit Afrika. De steen wordt voor aanvang van de cursus bij “Keigaaf” in Hilversum uitgezocht en door u zelf vervoerd naar Frankrijk.

 

Gaandeweg de cursus komen vele aspecten van het beeldhouwen aan bod. Naast de diverse technieken van het hakken is er veel aandacht voor gebruik gereedschap. Al werkende komt het beeld op een intuïtieve wijze te voorschijn.

 

Kosten

Beeldhouwles, gebruik gereedschap, verblijf 'Les pieds dans léau', inclusief maaltijden (ontbijt en diner) en dranken. € 595,-- per persoon, verblijf in een eigen tweepersoons kamer, gedeelde badkamer. Kosten meekomende partners

€ 295,-- per persoon incl. maaltijden en verblijf op de tweepersoons kamer. Vraag de folder aan via onderstaand contactformuler.

 

Docent

De cursus wordt gegeven door mijzelf. Door de individuele begeleiding is ervaring niet noodzakelijk. Ik geef al jaren workshops in mijn atelier in Hilversum. Naar mijn mening zijn stenen net als mensen: je moet ze met liefde behandelen. Uw  eigen creativiteit naar boven halen is een prachtig proces en dat is wat er in Frankrijk gebeurt.